De haartrends van 2020!

rombout beheer • december 03, 2019 • Geen reacties

Woohoo! Over een maandje is het alweer 2020! Een nieuw jaar met weer nieuwe kansen en uitdagingen, maar ook… heel veel nieuwe haartrends. Van big hair tot gelhoofden, je leest ze allemaal hieronder zodat jij het nieuwe jaar ingaat met fantastisch haar.

  1. Volume volume volume! De meest opvallende haartrend is de terugkeer van big-hair. Dit seizoen huppelden ze sinds jaren weer met grote volumes over de catwalk.
  2. Laat je stijltang maar liggen, want krullenbollen zijn weer hot! De middenweg tussen steil en krul is verleden tijd. Al dat beach hair van de afgelopen jaren is getransformeerd in mooie, vrij kleine, echte krullen.
  3. Een blijvende klassieker: de paardenstaart. Een haartrend die nooit ontbreekt. Dit jaar is-ie laag of hoog en of je het nu netjes of warrig wilt, het mag allemaal!
  4. Knotten en vlechten zijn ook zeker niet te missen op de lijst van klassiekers! Dit jaar zijn de superlange vlechten erg hip en bij de knotten vooral een hoge of een lage. Maar een combi hiervan kan ook gewoon. Net wat meer dan en klassiek balletknotje.
  5. The wet look! Ook wel de ‘ik-heb-net-gedoucht-en-mijn-haar-is-handdoekdroog’ look. Gelhoofden zijn hip en of je nu gaat voor een superwet kapsel of liever een natuurlijk wet look kapsel wilt alles is mogelijk.

Wil je net een tikkeltje extra, geef er dan een spannende touch aan door kunstige vormen te creëren en shinen maar!

Categories Blog Nieuws Rombout kappers