OVER
ROMBOUT

OVER ROMBOUT KAPPERS

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke stijl je ook nastreeft,  iedereen is welkom bij Rombout.  Onze medewerkers hebben passie voor het vak , tonen lef en hebben al jaren vakkennis.  Onze creatieve geesten zijn altijd op zoek naar vernieuwing en denken echt met je mee. Samen gaan we op zoek naar de perfecte “Jij” die straalt van een fantastische coupe!

Wij geven je eerlijk advies en geven je tips, zodat we het beste uit jezelf naar boven halen. Dat is ons doel en wij stralen wanneer onze klant ook straalt!

Bij ons staat de koffie en de thee altijd voor je klaar om je welkom te heten in een comfortabele en gezellige omgeving. 

  • – Kwaliteit en klanttevredenheid, advies en toegevoegde waarde.

FORMULE

De huidige Rombout Kappers formule is voortgekomen uit de Coiffure Wout Rombout kapsalons

In 1956 opent Wout Rombout in Lekkerkerk en Krimpen aan de IJssel. Zijn passie, vakmanschap en toewijding deelde hij met zijn zoon René Rombout die de salons later overnam. Na het vieren van het 60 jarig jubileum van Rombout Kappers besloot René Rombout om de 22 salons over te laten nemen door AMI Kappers.  

Het familiebedrijf Rombout Kappers zet zich door in de vestiging in Hendrik Ido Ambacht onder leiding van Monika Verseveld. 

Tel Rombout kappers Hendrik ido ambacht  078-47494675

Mail: Hendrikidoambacht@romboutkappers.nl

MISSIE

Onze missie van Rombout Kappers

  • – Het uitoefenen van het kappersvak op eigentijdse, trendy wijze waar plaats is voor eigen passie en oog voor de collectieve belangen van het bedrijf.
  • – Het ontwikkelen van talent binnen het bedrijf, Het motiveren van groei en begeleiden van  leidinggevenden, teams, bestaande medewerkers en nieuwkomers . 
  • – Het op ambachtelijke wijze uitvoeren van het kappersvak .

DE MISSIE OP DE WERKVLOER VAN DE KAPSALONS IS:

  • – Rombout Kappers staat voor kwaliteit in vakmanschap, in een prettige omgeving en tegen een vriendelijke prijs. 
nl_NLDutch