OVER
ROMBOUT

OVER ROMBOUT KAPPERS

over-rombout-deel1-img

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke stijl je ook nastreeft. Wij zijn vakidioten, tonen lef en timmeren al jaren aan de weg. Onze creatieve geesten zijn altijd op zoek naar vernieuwing en denken met je mee. Zo gaan wij samen op zoek naar; hoe jij er graag uit wil zien!

Wij geven je een eerlijk advies en kunnen je goede tips geven, zodat jou positieve aspecten goed voor de dag komen. Dit kunnen wij doordat wij een goede balans en diversiteit van medewerkers/collega’s hebben van jaren lange ervaring, in combinatie met collega’s van alle leeftijden.

Waar wij aandacht geven aan specialiseren van collega’s in het geen waar ze goed in zijn (zie bij de filialen welke skills de styliste bezitten) wat voor veel werkplezier zorgt. Waar de garantie is dat wij iedereen in alle stylen en alle niveaus kunnen voorzien. Daar zijn wij trots op!

Bij ons staat de koffie en de thee altijd voor je klaar om je welkom te heette in een comfortabele en gezellige omgeving. Waar wij veel zorg en aandacht aan besteden om een schone en een hedendaagse gezellige sfeer te creëren.

FORMULE

formule-rombout-img

De huidige Rombout Kappers formule is voortgekomen uit de Coiffure Wout Rombout kapsalons

De grondlegger Wout Rombout startte halver-wege de jaren 50 zijn kappersbedrijf in de plaatsen Lekkerkerk en Krimpen aan de IJssel. Uitbreiding in de omgeving volgde en met passie voor vakmanschap en toewijding werkte het familiair ingestelde bedrijf verder aan haar toekomst.

Waar de 5 Rombout kappers zaken van hedendaagse nog floreren in de plaatsen; Capelle aan den IJssel, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Pijnacker en Zevenhuizen. Deze vestigingen zijn eenmanszaken gerund door onderneemsters en dragen met zijn 5e vol trots de naam Rombout kappers. Door te leren van het verleden op te letten in het heden zijn ze van plan om zeer succesvol te zijn in de toekomst. Het zijn 5 ervaren ondernemende vrouwen met een Rotterdamse mentaliteit, niet lullen maar poetsen. Ze werken hard en hebben hun ziel en passie in de salons zitten. Vandaar de sfeer en de gedrevenheid die je ervaart bij je bezoek aan een van de 5 Rombout kappers zaken.

MISSIE

De missie van het gehele bedrijf Rombout Kappers is in het kort samen te vatten:

  • – Het uitoefenen van het kappersvak op eigentijdse, trendy wijze waar plaats is voor eigen passie en oog voor de collectieve belangen van het bedrijf.
  • – Het ontwikkelen van talent binnen het bedrijf, het begeleiden van zowel leidinggevenden, bestaande medewerkers en nieuwkomers, die open staan voor groei, zowel persoonlijk als groei van hun team.
  • – Het uitvoeren van het kappersvak op een wijze, waarin de passie voor het ambacht door de consument erkend wordt.

DE MISSIE OP DE WERKVLOER VAN DE KAPSALONS IS:

  • – Eigentijdse en eigenzinnige medewerkers geven de consument, zowel jong als oud, value voor money.
  • – Voor een te rechtvaardigen prijs kappersdiensten aan de consument aanbieden, voor iedere generatie consument. Het in deze tijd populaire budgetknippen tref je in onze structuur niet aan, wij gaan voor de kwaliteit en aandacht.
  • – Kwaliteit en klanttevredenheid, advies en toegevoegde waarde.
nl_NLDutch