Redken Volumize

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Boost body voor fashinable en volumineuze looks
Breng volume aan waar jij het wilt en wanneer jij het wilt. Redken Styling’s Volume Collection maakt het makkelijker dan ooit tevoren om een customized full-body look te creëren. Creëer volume over het gehele haar, geef de haaraanzet een volume-boost of voeg volume toe over de lengten voor langdurige all-over volume.

REDKEN VOLUMIZE AERATE 08

Geef je haar een fashionable look met geweldig veel body! De luchtige textuur geeft het haar extreem veel volume en verzorging. Het exclusieve Bonding System beschermt het haar langdurig tegen vocht van buitenaf voor een finish zonder frizz.

Hold level
Medium Control 08

Gebruiksaanwijzing
Breng de cream-mousse aan op vochtig haar en laat het aan de lucht drogen. Wil je graag veel body, volume en een steviger resultaat? Föhn je haar dan in model.

REDKEN VOLUMIZE GUTS 10

Geef je haar een bost van body en volume voor een gewaagde look. De spray maakt het mogelijk om het product nauwkeurig aan te brengen voor volume bij de aanzet of op het gehele kapsel.

Hold level
Medium Control 10

Gebruiksaanwijzing
Schudt de spray goed voordat het het aanbrengt op je haar. Breng de spray sectie voor sectie aan op handdoekdroog haar, terwijl je de sectie lift. Föhn je haar droog met een ronde borstel en breng het in model.

REDKEN VOLUMIZE THICKENING LOTION 06

Volumegevende protiënen helpen het haar te herstellen en versterken zodat je haar dikker en voller aanvoelt. Geef je haar extra body en textuur voor een volle en geweldige look!

Hold level
Medium Control 06

Gebruiksaanwijzing
Verdeel de lotion gelijkmatig over handdoekdroog haar en föhn het voor maximaal volume.

REDKEN VOLUMIZE FULL EFFECT 04

Geef je haar een verzorgende volume boost, zonder dat je haar plakkerig of stug aanvoelt. De Redken Volumize Full Effect 04 bevat katoenextracten voor extra volume, uv-filters om bescherming te biede tegen schadelijke invloeden uit de omgeving en vitamine E om kleurvervaging tegen te gaan.

Hold level
Mild Control 04

Gebruiksaanwijzing
Breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar. Föhn het haar voor een volumineus resultaat.

REDKEN VOLUMIZE TOUCH CONTROL 05

Creëer een prachtig kapsel met volume, vorm, beweging en definitie dat niet stijf wordt. Redken Volumize Touch Control 05 biedt bescherming tegen warmtebronnen, voorkomt haarbreuk en geeft je haar kracht en volheid.

Gebruiksaanwijzing
Breng een flinke hoeveelheid aan op je handpalm en verdeel het over handdoekdroog haar. Style je haar met een föhn, diffuser, rollers of laat het natuurlijk drogen.

 

 

Categories Producten