Redken Texturize

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Separeer en defineer voor runway-ready looks
Verbluffende texturen zijn een must op de runways tijdens de New York Fashion Week. Van warrig en mat, tot sluik en gecontroleerd, de juiste textuur geeft elke look een high-fashioned finish. Creëer texturen die zo de catwalk op kunnen met de Texture Collection, een complete serie aan stylingproducten voor oneindige definitie en controle!

Elk Redken stylingsproduct heeft een cijfer dat staat voor ‘level of control’. Hoe hoger het cijfer, hoe meer stevigheid en controle je hebt over het haar.
Mild control: 01-05
Medium control: 06-15
Maximum control: 16-26

REDKEN TEXTURE REWIND 06

Verander de style van het haar met een nieuwe twist, vorm of textuur. De flexibele vezelstructuur geeft ondersteuning en helpt om krachtige stylen te creëren die gemakkelijk gestyled en gerestyled kunnen worden.

Hold level
Medium Control 06

Gebruiksaanwijzing
Verdeel een kleine hoeveelheid over je handen en breng het aan op vochtig of droog haar om een look te creëren.

REDKEN TEXTURE ROUGH PASTE 12

Style en restyle je haar en creëer handelbaar haar met een flexibele controle. Met de Rough Paste 12 van Redken heb je een lang houdende en stoere look met een warrige textuur.

Hold level
Medium Control 12

Gebruiksaanwijzing
Verdeel een kleine hoeveelheid over je handen en breng de Rough Paste 12 aan op vochtig of droog haar. Breng het product nog een keer aan voor krachtige textuureffecten.

REDKEN TEXTURE HARDWEAR 16

Creëer krachtige looks met langdurige controle en een stralende glans. Het is gemakkelijk uit te wassen omdat de formule productstapeling voorkomt.

Hold level
Maximum Control 16

Gebruiksaanwijzing
Breng deze super-strong sculping gel aan op handdoekdroog haar en breng het in het gewenste model. Laat het natuurlijk drogen voor een hoogglans finish (perfect voor korte coupes) of föhn het haar voor glans en optimale controle.

REDKEN TEXTURE POWDER GRIP 03

Dit is de allereerste haarpoeder van Redken die het haaroppervlake transformeert en een matte finish creëert met een verbluffende textuur en body. Geef je korte kapsel een ongekende body en krijg bij lang haar meer grip tijdens het opbouwen van een opsteekkapsel. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om het gewenste resultaat te behalen door de geavanceerde formule die zeer geconcentreerd is.

Hold level
Mild Control 03

Gebruiksaanwijzing
Schud het product goed voor gebruik en breng slechts een kleine hoeveelheid poeder aan op droog haar. Breng indien nodig meer poeder aan en borstel je haar door om overtollig product te verwijderen. Je kan de poeder ook eerst op je handen verdelen om het vervolgens aan te brengen op je haar voor een all-over body en textuur.

REDKEN TEXTURE WATER WAX 03

Creëer met deze shine defining pomade textuur en definitie met flexibele controle en een stralende glans.

Hold level
Mild Control 03

Gebruiksaanwijzing
Verdeel een kleine hoeveelheid pomade aan op je handen en breng het aan op vochtig of droog haar.

Categories Producten