Met de mooiste creaties de deur uit

rombout beheer • april 01, 2015 • Geen reacties

,,Ik ben Annemarie van der Hoek. Ik werk al 14 jaar voor Rombout Kappers. Sinds kort ben ik bedrijfsleidster in ons filiaal in Spijkenisse. Natuurlijk ben ik ook nog steeds hairstyliste, dus dat maakt het erg druk. Maar wel leuk druk! Naast de behandeling van klanten, ben ik nu ook verantwoordelijk voor bestellingen, vakantieplanning en bijvoorbeeld ziekteverzuim. Er komt veel administratie bij kijken en dat is wel even wennen. Het leuke van deze nieuwe functie is dat ik ook dingen kan veranderen naar eigen inzicht. Onze zaak in Spijkenisse is super leuk om in te werken. Ik ben nu bezig een aantal dingen te veranderen in het interieur om alles een beetje op te fleuren. Posters van de nieuwste modellen, nieuwe accessoires in de wachtruimte….Daarbij hoort ook dat ik mensen –opnieuw- wil laten kennis maken met onze zaak. Binnenkort gaan we het winkelcentrum in, om klanten een prachtaanbieding te doen. Ik vind het echt een kick om er nieuwe klanten bij te krijgen en daar gaan we met zijn zessen ons best voor doen!’’

,,Dat doen we natuurlijk ook voor onze huidige klanten. Het blijft leuk om hen een kapsel aan te meten dat bij ze past. Deze zomer zie je vooral veel pixie-kapsels; pittig kort, vaak blond en asymmetrisch geknipt. Bij sommige mensen past zoiets helemaal, maar ik kijk liever naar wat bij een persoon past dan dat ik mijn klanten een modetrend adviseer. Ik kijk altijd naar de vorm van het gezicht en ik vraag altijd of ze bereid zijn om ’s morgens zelf veel aan hun haar te doen. Als je geen zin hebt om je haar iedere dag te föhnen, moet je aan sommige kapsels gewoon niet beginnen. Het is belangrijk om te overleggen met en te luisteren naar de klant. Voor meisjes is het nu helemaal hot om het haar te vlechten. Superleuk om te doen. Als meiden met lang haar bij ons komen, krijgen ze altijd een mooie –ingewikkelde- vlecht. Ik oefen thuis op de bank wel eens de moeilijkste vlechten op een oefenpop om de meiden met de mooiste creaties de deur uit te laten gaan.’’

,,Ik zie ernaar uit om u als klant in onze zaak te verwelkomen!’’

Hartelijke groet,
Annemarie van der Hoek bedrijfsleidster Rombout Kappers, Spijkenisse

Categories Columns