Binnenkort een belangrijk gesprek? Dit moet je doen!

rombout beheer • augustus 19, 2019 • Geen reacties

Nette en verzorgde kleding is niet alles wat je nodig hebt om er op je best uit te zien. Ook de manier waarop je je kapsel hebt zitten, spreekt meer dan duizend woorden. Hoe draag je je haar tijdens een belangrijk gesprek? Wij weten raad!

Gezond haar is de key
Allereerst is gezond en verzorgd haar ontzettend belangrijk. Was dus je haar, laat eventueel je puntjes knippen en zorg ervoor dat je geen uitgroei hebt.

Ga liever niet voor los
Los haar kan er vaak wat slordig uitzien en het kan overkomen alsof je geen moeite en energie hebt gestoken in je kapsel. Is een updo dan de perfecte oplossing? Als wij het mogen zeggen; yes! Er zitten meerdere voordelen aan; je kunt namelijk niet spelen met je haar en het ziet er zowel professioneel als fashionable uit. Bovendien is een updo of een knot verzorgd en haarproducten zijn overbodig.

Blijf jezelf!
Past een updo of een knot niet bij jou? Kies dan een ander kapsel waar jij je prettig bij voelt. Het laatste wat je wilt, is je ongemakkelijk voelen tijdens je gesprek. Hou het simpel, maar laat wel je eigen stijl doorschijnen.

NO GO’s
Vet haar
Stap even onder de douche en was je haar zorgvuldig voordat je naar je gesprek gaat. Gebruik desnoods een masker zodat je haar weer een gezonde en stralende gloed krijgt. Dit is het minste én makkelijkste wat je kunt doen!

Spelen met je haar
We snappen het, je bent zenuwachtig en je hebt het eigenlijk niet eens door. Probeer jezelf toch te corrigeren wanneer je aan je haar friemelt, als je in gesprek bent. Het leidt af en het komt erg onzeker over.

Te veel haarproducten
Door te veel haarproducten te gebruiken, zit de kans erin dat je haar er ineens toch niet zo verzorgd uit ziet. Haarlak, gel, wax, weet wat je doet en hou het fris.

Zichtbare schuifjes
Zorg ervoor dat je elastiekjes, schuifjes en andere haarattributen niet zichtbaar zijn. Felle elastiekjes en andere gekke speldjes kun je beter ook achterwege laten. Hou het rustig en maak geen heel circus van je kapsel!

Categories Rombout kappers