Redken Heat Styling

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Bescherm je haar en ga voor de high-fashion look
Veel van je looks creëer je met stylingsproducten zoals een föhn, stijltang of krultang. Al deze producten produceren warmte waardoor je haar beschadigd. Redken heeft alles wat je nodig hebt om de hottest styles te creëeren. Beschadig je haar niet langer door de warmte, maar bescherm je haar met de Heat Styling collectie die het exclusieve Heat Guard Complex bevat.

Elk Redken stylingsproduct heeft een cijfer dat staat voor ‘level of control’. Hoe hoger het cijfer, hoe meer stevigheid en controle je hebt over het haar.
Mild control: 01-05
Medium control: 06-15
Maximum control: 16-26

REDKEN HEAT STYLING SATINWEAR 02

Deze lotion bevat het exclusieve Heat Guard Complex voor een langdurende bescherming, zachtheid en glans zonder het haar te verzwaren. Verminder wrijving voor een snel geföhnde coupe, terwijl de kleur levendigheid wordt behouden. Verbeter daarnaast de handelbaarheid van je haar voor een voelbare, frizz-vrije zachte finish.

Hold level
Mild Control 02

Gebruiksaanwijzing
Breng de spray aan op vochtig haar en föhn je haar in de gewenste coupe.

REDKEN HEAT STYLING IRON SHAPE 11

Deze hitte spray met het exclusieve Heat Guard Complex is speciaal ontwikkeld voor het beschermen en herstellen van je haar als je gebruik maakt van een föhn, krul- of stijltang. Een schone lichte formule die het haar niet stijf of stug maakt en geen product achterlaat op hitte stylingsmiddelen.

Hold level
Medium Control 11

Gebruiksaanwijzing
Spray de spray op droog haar en gebruik het in combinatie met een krul- of stijltang.

REDKEN HEAT STYLING DUO SHIELD 07

De formule van gel crème die het exclusieve Heat Guard Complex bevat en een voedende paroelmoercrème en keramide rijke fixing gel combineert en laat samensmelten om hittebescherming te bieden en de kleur levendigheid helpt te behouden. Voeg makkelijk body en volume toe aan en geföhnde coupe met een voelbaar stralende finish.

Hold level
Medium Control 07

Gebruiksaanwijzing
Breng de gel crème aan op vochtig haar en kam het haar door om het gelijkmatig te verdelen. Föhn het haar sectie na sectie.

REDKEN HEAT STYLING FABRICATE 03

Wil je perfecte textuur aan je haar toevoegen en het gelijk beschermen tegen de hitte? Gebruik dan de Redken Heat Styling Fabricate 03 dat een gepatenteerde texturizing agent bevat die diepte, body en controle aan het haar toevoegt wanneer er hitte wordt gebruikt. De exclusieve Heat-Activate Technology geeft controle aan je haar en biedt een lichte finish zonder dat je haar plakkerig wordt. Laat je haar schoon aanvoelen terwijl je het product zo vaak als gewenst aan kan brengen.

Hold level
Mild Control 03

Gebruiksaanwijzing
Breng aan op vochtig of droog haar en style je haar met of zonder hitte. De Fabricate 03 kan herhaaldelijk aangebracht worden voor restyling zonder dat er product achterblijft in je haar.

Categories Producten