Welke borstel past bij jouw haartype?

rombout beheer • juni 11, 2019 • Geen reacties

Halfronde borstel met kussen (1)
Ideaal voor: niet te dik, halflang tot lang haar.
Deze borstel maakt je haar zacht en steil en is vrij basic. De zachte borstel masseert je hoofdhuid waardoor je haar net wat meer gaat glanzen.

Platte borstel (2)
Ideaal voor: dik tot heel dik haar.
Net als de halfronde borstel, maakt deze borstel je haar zachter en steiler. Ook verminderd het de kans op pluishaar. Doordat de borstel plat is hij makkelijker te gebruiken voor dik en stug haar.

Föhnborstel (3)
Ideaal voor: elk haartype en lengte, tijdens het föhnen.
Deze borstel is bedoeld om tijdens het föhnen te gebruiken. Door de gaatjes die in de borstel zitten, droogt je haar sneller. Ook geeft het intens veel volume als je het in combinatie met een föhn gebruikt!

Tangle Teezer (4)
Ideaal voor: elk haartype, ontklitten van het haar.
Deze borstel ontklit pijnloos en voelt zacht aan op je hoofdhuid. Geschikt voor elk haartype, maar vooral meiden met krullen of kroeshaar worden hier erg blij van. Heb je extensions? Stop met zoeken, want deze borstel past bij jou!

 

Stylingborstel (5)
Ideaal voor: dik, krullend haar, ontklitten van nat haar.
Deze borstel maakt je haar zachter en gladder en is perfect om te gebruiken onder de douche. Hij werkt ook antistatisch, dus als je hier last van hebt is deze borstel voor jou gemaakt.

Glansborstel (6)
Ideaal voor: elk haartype.
Deze borstel raden we aan om te gebruiken wanneer je je haar in een staart of knot draagt. Hij neemt alle kleine haartjes mee en je haar sluit ontzettend mooi & strak aan op je hoofd. Ook zorgt deze borstel voor minder pluis en een enorme glans!

Categories Rombout kappers Tip!