Top-metamorfose dag door bezoek Amerikaanse Alice

rombout beheer • juli 01, 2015 • Geen reacties

“Toevallig had ik een dag geruild met werken en nu een keer op woensdag in plaats van dinsdag. Een heerlijke dag om te werken, want ik heb bij al mijn klanten metamorfoses gedaan. Maar één klant sprong er echt uit. Ze kwam met lang haar met twee speldjes in de salon binnen, dit kon echt niet meer’’, vertelt haarstyliste Anja

,,Alice bleek uit Amerika te komen en was op familiebezoek. Ik heb haar een kort kapsel geadviseerd, omdat ik vond dat ze er met haar vijftig jaar veel pittiger uit kon zien. Eerst twijfelde ze omdat ze dacht dat het heel veel werk zou zijn om zelf haar haar iedere ochtend in model te krijgen. Maar toen ik haar uitlegde dat dat wel mee valt en dat ze alleen haar ochtendritueel iets moest veranderen, heb ik haar kunnen overtuigen. Na het wassen eerst even wat Redken ‘Duo Shield’. Dit product beschermt het haar en maakt het iets steviger. Als het haar bijna droog is pas föhnen en vervolgens Redken ‘Rough Paste’ gebruiken om een warrig effect te creëren.’’

Allebei hebben we heerlijk genoten van de metamorfose. Alice was en is er super blij mee en verliet de salon stralend. Het zal mij benieuwen wat ‘Amerika’ vindt van haar nieuwe look!’’

Anja, Rombout Kappers Schiedam

Categories Columns