Redken Smooth

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Creëer de perfecte stijle look van de catwalk
Niet ieder haartype is even makkelijk om stijl te krijgen en vraagt daarom om een andere behandeling. De Straight Collectie van Redken biedt de perfecte producten voor fijn, medium of weerbarstig haar. Het exclusieve Straight-Out Complex bevat versterkende proteïnen en vochtregulerende kokosnoot- en olijfolie dat zorgt voor een langhoudende anti-frizz stijle look vol glans.

Elk Redken stylingsproduct heeft een cijfer dat staat voor ‘level of control’. Hoe hoger het cijfer, hoe meer stevigheid en controle je hebt over het haar.
Mild control: 01-05
Medium control: 06-15
Maximum control: 16-26

REDKEN STRAIGHT ALIGN 12

Deze protective straightening lotion is geschikt voor normaal tot dik haar en maakt het haar stijl en glad. Bescherm je haar tegen warmtebronnen en geef een langdurige definitie, houdt frizz onder controle en creëer een gladde en glanzende finish met een golvende textuur.

Hold level
Medium Control 12

Gebruiksaanwijzing
Breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en föhn voor een sluike, stijle look. Gebruik een stijltang voor extra stijl haar.

REDKEN STRAIGHT TWO SMOOTH 03

Deze innovatieve duo-serum helpt frizzy haar onder controle te krijgen, geeft een satijnachtige finish en helpt het haar te versterken en herstellen. De ene helft is een vochtbestendige serum dat versterkt wordt door de andere helft. Deze bevat de gepatenteerde Intra-Cylane® technologie, dat ervoor zorgt dat je haar wordt versterkt. Door dit duo maak je je haar glad, veerkrachtig en heel erg chic!

Hold level
Mild Control 03

Gebruiksaanwijzing
Pomp een keer om de twee serums samen te doseren en meng het in de palm van je hand. Breng het aan op vochtig of droog haar.

REDKEN STYLE CONNECTION VELVET GELATINE 07

Deze lichte, luchtige gel versmelt het haar voor een zachte, volumineuze finish en een natuurlijke glans. Met de Style Connection Velvet Gelatine 07 ontdek je een nieuwe stijl van föhnen met veel body en volume tot gevolg.

Hold level
Medium Control 07

Gebruiksaanwijzing
Breng de gel aan op handdoekdroog haar. Föhn in model en borstel door voor extra volume.

Categories Producten