Redken Shine

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Voeg extra glans toe voor glanzend, high-fashion haar
Mooi glanzend haar is net als een perfecte accessoire, wat je ook draagt, het geeft je look net iets meer glamour. Met de Shine Collection kun je de perfecte finishing touch geven aan elke look en haartype.

Elk Redken stylingsproduct heeft een cijfer dat staat voor ‘level of control’. Hoe hoger het cijfer, hoe meer stevigheid en controle je hebt over het haar.
Mild control: 01-05
Medium control: 06-15
Maximum control: 16-26

REDKEN SHINE OUTSHINE 01

Dit is een lichtgewicht stylingsproduct dat door de crèmeformule met shea butter zorgt voor een gladde finish zonder frizz.

Hold level
Mild Control 01

Gebruiksaanwijzing
Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar en laat het aan de lucht drogen. Deze milk is ook perfect te combineren met andere stylingsproducten van Redken.

REDKEN SHINE SHINE FLASH 02

Creëer een glinsterende mist met deze zeer fijne spray en geef je haar een stralende hoogglans finish dat zijdezacht aanvoelt. Deze spray bevat het exclusieve Shine-On Complex met Camelina-olie en voedende vitamine B5 voor een stralende glans en optimale verzorging. Geef iedere look gemakkelijk een perfecte finish!

Hold level
Mild Control 02

Gebruiksaanwijzing
Spray een kleine hoeveelheid over droog haar voor onmiddellijke glans. Wil je fly-aways onder controle houden? Spray dan een beetje op een borstel en werk deze voorzichtig door je haar.

Categories Producten