Redken Scalp Relief

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Een geavanceerde en doelgerichte oplossing voor de hoofdhuid
De producten van Scalp Relief bieden verzorging voor de hoofdhuid. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid, daarom is het belangrijk om de hoofdhuid goed te verzorgen. De Scalp Relief bestaat uit 3 soorten shampoo’s, geschikt voor 3 soorten hoofdhuid problemen.

REDKEN SCALP RELIEF OIL DETOX

Een unieke combinatie van ingrediënten houdt de talgproductie onder controle en verwijdert onzuiverheden. De hoofdhuid is gezuiverd, het haar is gereinigd en heeft volume. De formule maakt gebruik van de geavanceerde Lipo-Sponge System in combinatie met lipaciden om de pH-waarde, microsponsjes en citroen extract weer in evenwicht te brengen. Deze technologie zorgt ervoor dat de poriën in de hoofdhuid grondig worden gereinigd. Overtollig talg en vettigheid worden verwijderd en de hoofdhuid wordt gematteerd.

REDKEN SCALP RELIEF SOOTING BALANCE

Uitgebalanceerde combinatie van extracten kalmeren de gevoelige en gespannen hoofdhuid. De hoofdhuid wordt gehydrateerd en is ontspannen. Het haar is soepel en glanzend. Het Calming Suspensio System zorgt ervoor dat de verzachtende- en kalmerende elementen van de eucalyptus en zoethout door de hoofdhuid worden opgenomen. De hoofdhuid wordt verzacht, gehydrateerd en weer in balans gebracht.

REDKEN SCALP RELIEF DANDRUFF CONTROL

De speciaal ontwikkelde formule met phyrithione zink vermindert schilfering, irritatie, jeuk en helpt roos te verwijderen. De hoofdhuid is vrij van roos en gehydrateerd, het haar is soepel en glanzend. De formule bevat het krachtige Hydro-Zone System met lavendel extract en glycerine. Dit zorgt ervoor dat de droge hoofdhuid wordt gereinigd, gehydrateerd en verzacht. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.

Categories Producten