Redken Extreme

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Versterkt futloos haar en zorgt voor 96% sterker haar
Herstel je poreuze en beschadigde haar en laat het 4 keer sterker worden! De Redken Extreme serie bevat het exclusieve Fortifying Complex wat diep doordringt in de vezellaag voor gezond en veerkrachtig haar.

REDKEN EXTREME STRENGTH BUILDER PLUS

Een versterkend intensief masker voor zeer beschadigd haar. Dit masker bevat de hoogste concentratie herstellende ceramiden in de Extreme-lijn van Redken. Na 3 behandelingen is het haar 96% sterker.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik het masker wekelijks als een intensieve treatment. Was je haar eerst zoals je dit gewend bent en breng het masker aan op handoekdroog haar. Laat het 5 tot 15 minuten inwerken en spoel het daarna zorgvuldig uit.

REDKEN EXTREME SHAMPOO

De shampoo reinigt, versterkt en geeft beschadigd haar weer glans.

Gebruiksaanwijzing
Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het goed in. Spoel het vervolgens weer uit.

REDKEN EXTREME CONDITIONER

De conditioner ontwart en versterkt beschadigd haar. Daarnaast maakt het het haar weer soepel en glanzend.

Gebruiksaanwijzing
Verdeel de conditioner na het gebruik van de shampoo gelijkmatig over het haar. Laat het 1 à 2 minuten inwerken en spoel het vervolgens uit.

REDKEN EXTREME ANTI-SNAP

Een verbeterende formule geeft heat-activated protection en herstelt het haar. Deze leave-in treatment helpt slijtage en gespleten punten tegen te gaan.

Gebruiksaanwijzing
Breng het product aan op kwetsbare en beschadigde delen van het handoekdroge haar. Spoel het niet uit.

REDKEN EXTREME CAT

Een proteïne herstellende spray voor beschadigd haar. Het herstelt, versterkt en verzorgt het haar zonder het te verzwaren. Een goede voorbereiding als voorbehandeling bij een kleur of permanent behandeling.

Gebruiksaanwijzing
Knijp na het gebruik van de shampoo overtollig water uit je haar en verdeel wat CAT evenredig over je haar. Laat het 3 tot 5 minuten inwerken en spoel het daarna uit. Gebruik daarna je conditioner zoals je gewend bent. Gebruik CAT 1 tot 3 keer per week om je haar te versterken.

Categories Producten