Redken Curvaceous

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Haircare en stylingsproducten speciaal geformuleerd om het beste uit elke krul te halen
De unieke formule met sugar crystals (behoud van hydratatie en krulactivatie), moringa olie (glans en veerkrachtigheid) en uv-filter (bescherming tegen kleurvervaging) zorgt ervoor dat iedere krul op zijn best is. De Redken Curvaceous serie herstelt bescherming aan de haar oppervlakte, biedt geavanceerde verzorging en versterkt de vezellaag. Redken’s exclusieve Curl Memory Complex en het Interlock Protein Network (IPN) versterken, hydrateren en geven weer vorm voor verbeterde handelbaarheid, frizz-controle en fantastische glans. Krullen en golven hebben er nog nooit zo goed uit gezien!

REDKEN CURVACEOUS WIND UP

Een reactivering spray voor losse golven tot spiraalkrullen. De leave-in spray reactiveert luie golven en krullen voor hergedefineerde vorm en glans.

Gebruiksaanwijzing
Spray evenredig over handoekddroog of droog haar om krullen te reactiveren en style vervolgens je haar zoals gewenst. Spoel de spray niet uit.

REDKEN CURVACEOUS NO-FOAM SHAMPOO

Een sterk reinigende shampoo voor dagelijks gebruik. Vrij van sulfaat en parabenen voor een extra zachte reiniging en een intense voeding van aanzet tot punt. Krullen zijn zacht, handelbaar, glanzend en sterk gehydrateerd.

Gebruiksaanwijzing
Breng de shampoo masseerend aan op nat haar en verdeel het goed van aanzet tot punt, spoel daarna goed uit.

REDKEN CURVACEOUS CURL REFINER

Een hydraterende en definiërende primer voor alle krultypen. De formule trekt vocht aan waardoor het krulpratroon wordt gereactiveerd. Krijg levendige veerkrachtigheid, frizz-controle, glans, bescherm je krullen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ga kleurvervaging tegen.

Gebruiksaanwijzing
Verdeel de primer gelijkmatig op handoekdroog haar en spoel niet uit. Style je haar zoals gebruikelijk. Indien nodig kun je gedurende de dag de primer nog een keer aanbrengen om je krullen een boost te geven.

REDKEN CURVACEOUS HIGH-FOAM SHAMPOO

Een lichtgewichte, vrij van sulfaat en parabenen shampoo geschikt voor alle krultypen. Verwijdert onzuiverheden zonder benodigd vocht weg te halen, werkt niet verzwarend en zorgt ervoor dat je krullen sterk blijven.

Gebruiksaanwijzing
Breng de shampoo aan op nat haar en masseer deze in om het haar te reinigen. Spoel daarna goed uit.

REDKEN CURVACEOUS RINGLET

Een perfecte lotion voor prachtige speelse en krachtige krullen. De lotion biedt definitie en glans met een gedefineerde finish.

Gebruiksaanwijzing
Breng de lotion aan op handdoekdroog haar, maak gebruik van een diffuser of laat het drogen voor perfecte krullen.

REDKEN CURVACEOUS CONDITIONER

Een alcoholvrije, 2-in-1 formule die niet verzwaart en intens voedt. Deze conditioner is ontwikkeld om je haar te verzachten, gladder te maken en om je te helpen met het ontwarren van je krullen. Laat je levenloze krullen veranderen in veerkrachtige krullen, al na 1 keer gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
Deze conditioner is op 2 manieren te gebruiken; je kan hem na gebruik uitspoelen of laten zitten. Verdeel wat conditioner na gebruik van de shampoo over je haar en laat dit even inwerken. Spoel uit voor een dagelijkse dosis voeding of laat het zitten voor extra controle en handelbaarheid.

REDKEN CURVACEOUS CCC SPRAY

Climate Control Caring Spray-gel voor alle krultypen. Houd je krullen onder controle en maak je niet langer druk over het weer. Deze spray beschermt je haar tegen hoge vochtigheid en milieueffecten en zorgt ervoor dat je krullen goed blijven zitten.

Gebruiksaanwijzing
Spray wat CCC spray op je handdoekdroge haar en style deze zoals gebruikelijk. Indien nodig kun je gedurende de dag de spray nog een keer aanbrengen om je krullen een boost te geven.

REDKEN CURVACEOUS FULL SWIRL

Een cream serum speciaal ontwikkeld voor het creëren van losse golven tot spiraalkrullen. Het reactiveert luie golven en krullen voor hergedefinieerde vorm en glans.

Gebruiksaanwijzing
Spray evenredig over handdoekdroog of droog haar om krullen te reactiveren. Spoel de spray niet uit en style je haar zoals gebruikelijk.

 

Categories Producten