Redken Color Extend Sun

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Beschadigd haar door zon, chloor of zeewater?
Herstel met Redken color extend sun je haar dat door blootstelling aan uv-stralen, chloor en zeewater beschadigd is. Laat je haar weer stralen met een prachtige glans dat volledig verfrist en hersteld is! De Color Extend Sun van Redken bestaat uit:

COLOR EXTEND SUN AFTER-SUN MASK

Ontwar je door de zon beschadigde haar en geef het weer kracht. Deze mask vult de vochtbalans aan en herstelt het haar. Het haar is zacht met een stralende glans.

Gebruiksaanwijzing
Was je haar eerst met de color extend sun after-sun shampoo en verdeel daarna deze mask gelijkmatig over je haar. Laat het 5 tot 15 minuten inwerken en spoel het daarna uit.

COLOR EXTEND SUN AFTER-SUN SHAMPOO

De color extend sun after-sun shampoo reinigt het haar en verwijdert mineralen, chloor en zoutresten. Het herstelt ook door de zon beschadigd haar.

Gebruiksaanwijzing
Breng de shampoo aan op nat haar, masseer het goed in en spoel het daarna uit.

COLOR EXTEND SUN AFTER-SUN CONDITIONER

Ontwar, herstel en bescherm je haar dat is blootgesteld aan de zon. Het haar voelt onmiddellijk verfrist en hersteld met een prachtige glans.

Gebruiksaanwijzing
Breng de color extend sun after-sun conditioner, na gebruik van de color extend sun after-sun shampoo, aan op handoekdroog haar. Laat het 5 tot 15 minuten inwerken en spoel het daarna uit.

COLOR EXTEND SUN REFLECTIVE GLOW

De color extend sun reflective glow versterkt de natuurlijke glans van je eigen haar. Het herstelt dof haar door langdurige blootstelling aan de zon. Daarnaast maakt het je haar weer zacht en brengt het een beschermlaagje aan.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik, aanbrengen op handoekdroog of droog haar en spoel het product niet uit. Kan gedurende de dag opnieuw aangebracht worden indien nodig.

Categories Producten