Redken Color Extend Magnetics

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Geniet langer van je gekleurde haar
Redken Color Extend Magnetics is speciaal ontwikkeld om gekleurd haar te beschermen en je langer te laten genieten van je gekleurde haar.

REDKEN COLOR EXTEND MAGNETICS DEEP ATTRACION MASK

Dit masker is sulfaat-vrij en maakt gebruik van IPN technologie om de levensduur van je haarkleur te verlengen, je haarvezels te versterken en het haar zachter en gladder te laten aanvoelen.

Kenmerken
• Geschikt voor gekleurd haar
• Verlengd de levensduur van je gekleurde haar
• Versterkt de haarvezels
• Biedt een intensieve voeding

Gebruiksaanwijzing
Breng het masker aan op nat haar en laat het afhankelijk van de conditie van je haar 5 tot 15 minuten inwerken. Spoel het masker daarna uit. Deze behandeling kan wekelijks herhaald worden, of indien gewenst dagelijks.

REDKEN COLOR EXTEND MAGNETICS CONDITIONER

Een ontwarrende, verzachtende, kleur- en glans behoudende conditioner die je gekleurde haar optimaal beschermd. De conditioner bevat drie factoren die voor optimale bescherming zorgen. Zo zorgen de proteïnen ervoor dat de vezellaag wordt versterkt, de antioxidant vitamine E beschermt het haar tegen kleurvervaging en het zonnefilter houdt uv-stralingen tegen.

Kenmerken
• Voor gekleurd haar
• Ontwart het haar
• Verlengd de levensduur van je gekleurde haar
• Geeft maximale glans

Gebruiksaanwijzing
Was je haar eerst met shampoo en verdeel daarna wat conditioner evenredig over je haar. Laat het even inwerken en spoel het daarna uit.

REDKEN COLOR EXTEND MAGNETICS SHAMPOO

Wil je langer van je haarkleur kunnen genieten en daarnaast je haar goed verzorgen? Gebruik dan de Redken Color Extend Magnetics Shampoo voor een optimaal resultaat. De shampoo reinigt op een milde wijze, versterkt, zorgt voor een langere levensduur van je haarkleur, beschermd en laat je haar weer glanzen.

Kenmerken
• Voor gekleurd haar
• Verlengd de levensduur van je gekleurde haar
• Laat je haar zachter en soepeler aanvoelen

Gebruiksaanwijzing
Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het net zo lang in totdat het begint te schuimen. Spoel het daarna goed uit.

REDKEN COLOR EXTEND MAGNETICS RADIENT 10

Deze lotion en spray is een 2-fasen lichtgewicht haarverzorgingsproduct wat speciaal ontwikkeld is voor de verzorging van gekleurd haar. De lotion/spray biedt 10 voordelen voor gekleurd haar, namelijk:

1. Kracht: het versterkt de haarvezel
2. Bescherming: het beschermt tegen invloeden van buitenaf
3. Hydratatie: het zorgt voor een langdurige hydratatie
4. Ontwarring: het ontwart het haar
5. Zachtheid: het verzacht het haar
6. Voeding: het voedt de droge punten
7. Levendigheid: het herstelt de levendigheid van het haar
8. Handelbaarheid: het verbetert de handelbaarheid
9. Frizz controle: het vermindert frizz en fly-aways
10. Glans: het geeft een schitterende glans

Gebruiksaanwijzing
Schud de spray goed voor gebruik en spray het op handdoekdroog haar, spoel de spray niet uit. Style je haar zoals gebruikelijk in het gewenste model. Je kan de spray ook op droog haar aanbrengen om het haar te verfrissen tussen twee wasbeurten door. Dat zorgt ervoor dat je haar meer glans krijgt en weer glad aanvoelt.

Categories Producten