Redken Cerafill Retaliate

rombout beheer • juni 15, 2016 • Geen reacties

De krachtige formules met menthol, ceramide en SP-94 maken je haar sterker, stimuleert en egaliseert je haar en laten je haar voller aanvoelen en er voller uitzien. De Redken Cerafill Retaliate is het product dat je zoekt als je de hoofdhuid wilt stimuleren en de teruggroei van het haar wil bevorderen.

Kenmerken & symptonen
• Haar uitval is matig tot zwaar
• Hoofdhuid/haarlijn is zichtbaar tot heel erg zichtbaar (zelfs met subtiele styling)
• Je haar valt makkelijk uit tijdens het borstelen en er verzamelt zich meer haar op kussens en handdoeken
• Je haar behoud geen style en heeft geen volume

REDKEN CERAFILL RETALIATE SHAMPOO

Voorkom gevorderd dunner wordend haar en gebruik de stimulerende menthol formule die je haar  zorgvuldig reinigt om imperfecties en talg te verwijderen. De shampoo bevat ceramide en SP-94 om de haarvezel te versterken, haarbreuk te voorkomen en om de hoofdhuid te voeden om zo gezonde omstandigheden te bevorderen.

Gebruiksaanwijzing
Breng de shampoo aan op nat haar,  masseer het in totdat het schuimt en spoel vervolgens uit.

REDKEN CERAFILL RETALIATE CONDITIONER

Laat dunner wordend haar er voller uitzien met een stralende glans door deze uniek extra lichtgewichte crème-gel met stimulerende menthol. De conditioner bevat ceramide en SP-94 om de haarvezel te versterken, haarbreuk te voorkomen en om de hoofdhuid te voeden om zo gezonde omstandigheden te bevorderen.

Gebruiksaanwijzing
Breng de conditioner aan op nat haar nadat je het gewassen hebt met shampoo. Verdeel de conditioner gelijkmatig over het haar en laat het even inwerken. Spoel het vervolgens goed uit.

REDKEN CERAFILL RETALIATE STEMOXYDINE

Breng je haar opnieuw tot leven met de Cerafill Retaliate Stemoxydine 5% en krijg weer een vollere en stevigere haarbos. Door de Stemoxydine  worden haarcellen gestimuleerd om actief te blijven en constant nieuwe haarcellen aan te maken.

Gebruiksaanwijzing
Verdeel je haar in 8 secties, focus hierbij op de haarlijn en de delen die haaruitval vertonen. Positioneer de pipet direct op de aanzet en hoofdhuid en verdeel de inhoud van 1 pipet over alle 8 secties. Masseer voorzichtig in op de hoofdhuid en spoel het niet uit. Droog en style je haar zoals je dit normaal doet.

Categories Producten