Redken Cerafill Maxmize

rombout beheer • juni 15, 2016 • Geen reacties

Deze collectie is ontwikkeld voor normaal tot gevorderd dunner wordend haar. Het is alsof je tot 9000 meer haren hebt na 1 keer gebruiken! (Gebaseerd op de toename van de diameter van het bestaande haar.) Profiteer direct van de Cerafill Maximize producten van Redken welke het meeste uit elke haarstreng halen.

REDKEN CERAFILL MAXIMIZE HAIR ADVANCE

De kuur, die uit 10 behandelingen bestaat, gaat haaruitval direct tegen en verlengt de groeifase van elke haar. De voedende ingrediënten en herstellende werking zijn direct werkzaam doordat de verfijnde formule met aminexil direct wordt opgenomen door je haar. De formule stimuleert de vernieuwing van haarcellen en gaat haaruitval en ernstig dunner wordend haar tegen.

Gebruiksaanwijzing
Breng met behulp van de bijgevoegde applicator de inhoud van 1 ampul aan op je hoofdhuid. Masseer dit over je hoofdhuid en laat het natuurlijk opdrogen, spoel je haar niet uit, maar style het zoals je dit normaal doet.

REDKEN CERAFILL MAXIMIZE TEXTURE EFFECT

De spray voegt textuur toe en absorbeert oliën en overtollig talg de hele dag door om het haar en de hoofdhuid er fris uit te laten zien. De Cerafill Maximize Texture Effect is veilig te gebruiken bij gekleurd of chemisch behandeld haar.

Gebruiksaanwijzing
Schud de spray goed voor gebruik en breng het dagelijks aan op droog haar, op de aanzet en de lengten.

REDKEN CERAFILL MAXIMIZE DENSE FX

Creëer direct een vollere look met de Redken Cerafill Maximize Dense FX. Deze behandeling bevat de baanbrekende formule met Filloxane die bestaande haren voller maken door de diameter tot 9% te vergroten.

Gebruiksaanwijzing
Maak eerste gebruik van andere Cerafill producten en breng de Dense FX pas als laatste product aan. Breng de treatment aan op handdoekdroog haar, direct op de hoofdhuid en masseer deze in bij de haaraanzet. Spoel de treatment niet uit en laat het natuurlijk opdrogen.

Categories Producten