Redken Cerafill Defy

rombout beheer • juni 15, 2016 • Geen reacties

Deze collectie is ontwikkeld voor normaal tot gevorderd dunner wordend haar. Het is alsof je tot 9000 meer haren hebt na 1 keer gebruiken! (Gebaseerd op de toename van de diameter van het bestaande haar.) Profiteer direct van de Cerafill Maximize producten van Redken welke het meeste uit elke haarstreng halen.

Kenmerken & symptonen
• Haar uitval is licht tot matig
• Meer haar verzamelt zich in de borstel en douche afvoer
• Hoofdhuid/haargrens wordt beter zichtbaar, maar is nog te maskeren door subtiele styling
• Je haar voelt  dunner dan gewoonlijk wanneer je er met je vingers doorheen gaat

REDKEN CERAFILL DEFY SHAMPOO

Een heerlijke, milde en verfrissende shampoo voor zowel normaal haar als dunner wordend haar. De shampoo verwijdert product residu waardoor een schone omgeving ontstaat en sterkt je haar aan vanaf de haarcel.

Gebruiksaanwijzing
Breng de shampoo aan op nat haar,  masseer het in totdat het schuimt en spoel vervolgens uit.

REDKEN CERAFILL DEFY CONDITIONER

Geef je haar een grondige, milde reiniging dat zelfs geschikt is voor gekleurd haar. Deze conditioner ontwart je haar en maakt je haar gladder, zachter en volledig glad. Geef je haar meer body vanuit de haarvezel waar de formule binnendringt,  zonder dat je volume verliest.

Gebruiksaanwijzing
Breng de conditioner aan op nat haar nadat je het gewassen hebt met shampoo. Verdeel de conditioner gelijkmatig over het haar en laat het even inwerken. Spoel het vervolgens goed uit.

REDKEN CERAFILL DEFY DAILY SCALP TREATMENT

Reinig je hoofdhuid zodat irritatie en overtollige vetten verleden tijd zijn. Een gezonde en rustige hoofdhuid zijn de basis voor een goede haargroei. De menthol formule verwijderd product residu uit je haar en verkoeld en kalmeert je hoofdhuid.

Gebruiksaanwijzing
Breng de treatment dagelijks tot minstens 3 keer per week, voor minimaal 6 weken lang aan. Spray 12 keer op schoon, handdoekdroog haar en masseer de treatment in. Spoel deze niet uit en style je haar zoals gewenst.

Categories Producten