Kappersvakbeurzen bezoeken ter inspiratie

rombout beheer • juli 05, 2016 • Geen reacties

“In Londen op de kappersbeurs komen alle nieuwe technieken en producten samen. Geweldig om daar inspiratie op te doen en de nieuwe kennis te gebruiken in de salon van Rombout Kappers in Den Haag”, vindt haarstyliste Esmee Hederik (28).

Zij werkt vanaf maart bij Rombout Kappers en enthousiaster kan ze niet zijn. “Het is een leuk bedrijf om voor te werken. Ik ben al elf jaar in het kappersvak werkzaam – ik studeerde in 2007 allround af aan de Nederlandse Kappersacademie in Den Haag – en het leuke is dat je bij Rombout Kappers de vrijheid krijgt om je eigen ideeën en technieken uit te voeren en te gebruiken.”

Kleuren is haar specialiteit, maar van knippen geniet ze net zoveel. “Het leuke is dat er steeds weer innovaties zijn op het gebied van kleuren die je je eigen kunt maken. Je blijft bij, maar door shows en trainingen te bezoeken kun je de klanten ook steeds beter adviseren en helpen. Er komen steeds betere technieken en producten op haargebied en ik vind het fantastisch om daarvan op de hoogte te blijven en klanten daar deelgenoot van te maken. Dat klanten tevreden de salon verlaten, blijft toch de kroon op je werk.”

Esmee werkt op vrijdagen en zaterdagen. “Heel goed te combineren met mijn andere werkzaamheden. Naast kapster ben ik namelijk ook voedingsadviseuse en mantelzorger voor mijn opa en oma. Ik vind het heerlijk om al die dingen te doen. De match tussen mij en Rombout Kappers is er helemaal! De sfeer is goed en gemoedelijk, niet alleen tussen de collega’s, maar ook tussen de medewerksters en de klanten. Dat maakt het werken bij Rombout Kappers erg prettig.”

Hoewel ze helemaal tevreden is, heeft Esmee zeker nog dromen voor de toekomst: “Misschien maak ik ooit nog wel deel uit van een trainingsteam, dat zou ik ontzettend leuk vinden.”

Esmee Hederik, medewerker van filiaal Rombout Kappers Den Haag

Categories Columns