Is dit het beste nachtkapsel?

rombout beheer • maart 19, 2019 • Geen reacties

We herkennen het allemaal wel; met nat haar je bed inkruipen na een lange warme douchebeurt, en wakker worden met ontploft haar. Niet echt wat we willen!

Slapen met een losse knot voorkomt dat je haar ’s nachts in de war raakt. Ook helpt het om klitten en kroezen te voorkomen, omdat het niet de hele nacht tegen je kussensloop wrijft. Slapen met een knot kan je schoonheidsslaapje nog mooier maken!

Waar is het nu nog meer goed voor? Doordat je haar niet de hele nacht tegen je gezicht wrijft, blijft het schoon en olie-vrij. Je gezicht produceert

‘s nachts veel oliën en dit kan ervoor zorgen dat je met vies/vet haar wakker wordt. Ohja, en het contact dat je haar ’s nachts maakt met je gezicht, kan extra puistjes veroorzaken. Bah!

Maar er is nog een extra bonus bij het slapen in een losse knot. Het voegt namelijk extra volume toe aan je lokken. Voeg eens wat krul- of textuur crème toe aan je vochtige haar voordat je het in een knot doet. Als je dit elke avond na het douchen doet, word je ’s morgens wakker met losse, zwoele golven.

Dit is toch de eenvoudigste kapsel-hack ooit?

Bron: https://www.shefinds.com/you-should-be-sleeping-with-your-hair-in-a-bun-heres-why/

Categories Nieuws Rombout kappers Tip!