Vacatures

rombout beheer • augustus 10, 2016 • Geen reacties

Werken bij Rombout Kappers betekent werken in een familiaire cultuur. Dit gecombineerd met de dynamiek van de branche en het trendy karakter maakt het dat onze collega’s graag bij Rombout Kappers werken.

Van origine is Rombout Kappers een familiebedrijf, ooit begonnen onder dezelfde naam als de oprichter; Wout Rombout. Dezelfde waarden als waarmee de eerste salon is geopend vind je nog steeds terug binnen onze organisatie. Uiteraard is in de loop der tijd een en ander veranderd aan de invulling van die waarden maar de basis zoals wij met collega’s om willen gaan is onveranderd. Loyaliteit, teamspirit en goed werkgeversschap zijn daar goede voorbeelden van.

Onze klanten zien dat ook terug in de salons en dat maakt ons mede onderscheidend ten opzichte van de rest van de markt. Klanten zien direct of er een team staat te werken in één van de salons of dat er allemaal individuele vakvrouwen aan het werk zijn. Een team, waarbij de individuele talenten gecombineerd resulteren in een synergetisch effect, is altijd sterker. Het resultaat is een hoger kwaliteit- en kennisniveau met een mooier eindproduct en daar plukt de klant de vruchten van!

Met het team werken aan de gezamenlijke ontwikkeling met partners zoals Redken en L’Oréal hoort bij dezelfde familiaire cultuur. Deze goede arbeidsvoorwaarden maken het werken bij Rombout Kappers hartstikke leuk om te doen. Samen met een leuk team werken met tevreden klanten! Maar ook ons team is aan verandering onderhevig. Verhuizingen, gezinsuitbreidingen of een carrière switch bieden kansen aan werkzoekenden binnen onze branche om de (over)stap naar Rombout Kappers te maken.

Momenteel hebben wij diverse vacatures op velerlei niveaus. Van Topstylistes tot aankomend BBL leerlingen. En bovendien op diverse locaties. Dus heb je interesse of ken je iemand in je omgeving die een uitdaging zoekt in een organisatie die ontwikkelt en beweegt. Schroom dan niet en bekijk onze vacatures of op onze Facebooksite. Je kunt ook op de persoonlijke Facebookpagina van de filialen zelf eens rondkijken.

René Rombout
Filiaalbegeleider/trainer/mede-eigenaar W. Rombout Exploitatie

Categories Columns