L’Oréal DUAL Stylers

rombout beheer • maart 09, 2015 • Geen reacties

Tweestrijdige effecten in 1 product
De Dual Stylers zijn te gebruiken voor het föhnen en hebben elk 2 werkingen. Creëer iedere look met een perfecte blow-dry met een houdbaarheid van 72 uur.

L'ORÉAL DUAL STYLER SLEEK & SWING

Geef onhandelbaar haar tot 72 uur een intense gladheid met natuurlijke beweging. De 2 formules pakken weerbarstig en pluizig haar aan wat tegelijkertijd een beschermende werking heeft tegen hitte. Geef je haar uitstraling en laat het intens glanzen.

Gebruiksaanwijzing
Op de tube staat een handige “Press Here” button, als je daarop drukt komt precies de juiste verhouding uit de tube. Meng beide componenten in je handpalm en breng het in meerdere nootjes aan op handdoekdroog haar. Föhn je haar droog en stijl het indien gewenst met een stijltang.

L'ORÉAL DUAL STYLER BOUNCY & TENDER

Laat je gedefinieerde krullen 72 uur lang zacht aanvoelen en bescherm ze tegen vochtigheid en pluis. De crème heeft een hydraterend effect, je haar voelt glad aan, krijgt glans en laat je haar golven en krullen. De gel geeft je haar meer body en beschermt het tegen hitte van stylingsapparaten.

Gebruiksaanwijzing
Op de tube staat een handige “Press Here” button, als je daarop drukt komt precies de juiste verhouding uit de tube. Meng beide componenten in je handpalm en breng het in meerdere nootjes aan op handdoekdroog haar. Laat je haar aan de lucht drogen en kneed het niet te veel.

L'ORÉAL DUAL STYLER LISS & PUMP

De dual styler Liss & Pump is geschikt voor fijn en futloos haar. De gel geeft je haar meer textuur en beschermt je haar tegen hitte van stylingsapparaten. De crème geeft je look meer volume en maakt je haar gladder. Je haar voelt fluweelzacht aan en krijgt een mooie maar subtiele glans.

Gebruiksaanwijzing
Op de tube staat een handige “Press Here” button, als je daarop drukt komt precies de juiste verhouding uit de tube. Meng beide componenten in je handpalm en breng het in meerdere nootjes aan op handdoekdroog haar. Föhn je haar droog vanaf de aanzet.

Categories Producten