oktober 10, 2019
juli 15, 2019
juni 26, 2019
juni 11, 2019
mei 23, 2019

Formule

De huidige Rombout Kappers “jouw eigen kapper” formule is voortgekomen uit de Coiffure Wout Rombout kapsalons

De grondlegger Wout Rombout startte halverwege de jaren 50 zijn kappersbedrijf, samen met een compagnon. Begin jaren 60 ging hij met een eigen onderneming verder in de plaatsen Lekkerkerk en Krimpen aan de IJssel. Uitbreiding in de omgeving volgde en met passie voor vakmanschap en toewijding werkte het familiair ingestelde bedrijf verder aan haar toekomst.

Onder de bezielende leiding van Wout Rombout groeide het bedrijf uit naar een structuur van vennootschappen onder firma en franchisers met meerdere kapsalons in de regio’s Midden- en West-Holland.

De huidige dagelijkse leiding van het exploitatiebedrijf is in handen van Chris de Groot en René Rombout. De vennoten en franchisers zijn zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en structuur in het eigen filiaal.

Missie
De missie van het gehele bedrijf Rombout Kappers is in het kort samen te vatten:
– Het uitoefenen van het kappersvak op eigentijdse, trendy wijze waar plaats is voor eigen passie en oog voor de collectieve belangen van het bedrijf.
– Het ontwikkelen van talent binnen het bedrijf, het begeleiden van zowel leidinggevenden, bestaande medewerkers en nieuwkomers, die open staan voor groei, zowel persoonlijk als groei van hun team.
– Het uitvoeren van het kappersvak op een wijze, waarin de passie voor het ambacht  door de consument erkend wordt.

De missie op de werkvloer van de kapsalons is:
– Eigentijdse en eigenzinnige medewerkers geven de consument, zowel jong als oud, value voor money.
– Voor een te rechtvaardigen prijs kappersdiensten aan de consument aanbieden, voor iedere generatie consument. Het in deze tijd populaire budgetknippen tref je in onze structuur niet aan, wij gaan voor de kwaliteit en aandacht.
– Kwaliteit en klanttevredenheid, advies en toegevoegde waarde.

Ontwikkeling
Kenmerkend voor het huidige Rombout Kappers is ontwikkeling. We zijn continu op zoek naar innovaties of verbeterpunten voor onze salons. We kijken steeds naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe vestigingen. De huidige structuur bij Rombout Kappers bestaat uit een eigen inkoop- en reclamecommissie en een creatieve commissie. Leden van deze commissies zijn de huidige vennoten en franchisers. De directie blijft verantwoordelijk voor het beleid, de uitvoering en de controle.

Rombout Kappers “jouw eigen kapper” is een organisatie die wil staan voor een duurzame relatie met haar consument. Onze visie en missie wordt uitgedragen door gepassioneerde medewerkers, die in teams samenwerken aan een mooie toekomst.

Franchiser, iets voor u?
Heeft u de ambitie om als kapper/ondernemer als franchiser deel uit te gaan maken van onze organisatie? In dat geval is een afspraak voor een persoonlijk gesprek zo geregeld. Voor meer informatie kunt u mailen naar: r.rombout@romboutkappers.nl